Het beste aan huis

Het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen: Met de luxe en duurzame aluminium terrasoverkappingen, vouwdaken, lamellendaken én hoogwaardige glazen schuifwanden van Deponti maken wij van buitenleven buiten léven. Met een product van Deponti beleeft u het beste van alle seizoenen aan huis.

Aluminium terrasoverkappingen

Kiest u voor een aluminium veranda van Deponti, dan krijgt u klasse en kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor elke situatie.


Glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden van Deponti bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden zonder concessies te doen aan lichtinval of uitzicht. Zo kunt u in alle seizoenen optimaal genieten van het buitenleven.


Lamellen overkappingen

Met een lamellendak bepaalt u zelf hoeveel zon en licht u op uw terras wilt hebben. Het dak kan met een afstandsbediening geopend en gesloten worden, waardoor u ook bij slecht weer droog zit. U kunt kiezen tussen twee soorten aluminium lamellendaken; één met kantelbare panelen en één met panelen die opzij geschoven kunnen worden.


Vouwdaken

Met een Deponti vouwdak komt uw terras tot leven. Ongeacht het weer kunt u met een simpele druk op de afstandsbediening het dak van deze overkapping openen of sluiten. Zo bepaalt u zelf hoeveel zon er binnenkomt en kunt u zelfs bij slecht weer nog buiten zitten.

Bekijk Deponti: vraag onze brochure aan

Benieuwd geworden naar Deponti? In onze brochure laten we onze producten met prachtige fotografie voor zichzelf spreken. U vindt er bovendien alle informatie rondom ons complete productassortiment.

Service                 

Offerte aanvragen

Dealer bestelportal 

Aluminium Bestelportal

Glas Bestelportal

Over Deponti      

Dealer worden