Vier het buitenleven

LifeSteel staat voor kwaliteit, passie en vakmanschap. Dit zit tot in het diepste van onze vezels. En daardoor zie je dit ook altijd terug in onze buitenkeukens. Door alleen gebruik te maken van oersterke, duurzame en onderhoudsvrije materialen weten wij iedere tuin te voorzien van een praktische en elegante buitenkeuken. Voor jarenlang gezelligheid en gemak!

Ontdek populaire combinaties buitenkeukens

Laat je inspireren door veel gekozen samenstellingen en combinaties. Met een paar klikken bestel je gemakkelijk de meest gekozen samenstellingen.

 

Zelf je eigen buitenkeuken samenstellen? Ontdek de buitenkeuken configurator of laat je helpen door één van onze specialisten in onze showroom!

Bezoek onze buitenkeuken showroom

Ben je op zoek naar een buitenkeuken en wil je meer informatie over onze producten? Kom dan langs in onze showroom, gevestigd in Aalbeke (Kortrijk)! Onze specialisten vertellen je graag alles over onze modulaire buitenkeukens. In onze showroom staan diverse modellen buitenkeukens opgesteld. Hierdoor kun je de uiteenlopende opties bekijken en ervaar je de zware kwaliteit met eigen ogen!

 

Wil je er zeker van zijn dat iemand je te woord kan staan? Bel dan van te voren even of stuur een berichtje via het contactformulier!


Premium materialen

Kies je voor een buitenkeuken van LifeSteel? Dan kies je voor betrouwbaarheid, luxe en gemak. Wij maken uitsluiten gebruik van premium materialen. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlang plezier. De modulaire buitenkeukens zijn gemaakt van dubbel gepoedercoat staal. Het werkblad is gemaakt van écht natuurlijk graniet of oersterk Dekton®. Deze steensoorten zijn bestand tegen alle facetten van buiten koken zoals vet, hitte, vlekken en zon.

En daardoor jarenlang plezier!


“Ik ben ontzettend tevreden met mijn houten buitenkeuken van Life-Steel BE. De kwaliteit is ongeëvenaard en de levering verliep vlekkeloos. Ik kan niet wachten om weer buiten te koken!”

— Lotte De Vries


Contact

Lauwsestraat 120

8511 Aalbeke

België

+32 477 13 99 90

Herman BV is onderdeel van Paardenboxen herman
BTW: BE0502948067