“Ieder recept, iedere keer tot het uiterste. Daag jezelf uit en maak het iedere keer nóg beter. Neem goede producten die je faciliteren om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.Neem een Life-Steel buitenkeuken.”

Ontdek populaire combinaties buitenkeukens & bbq meubels

Laat je inspireren door veel gekozen samenstellingen en combinaties. Met een paar klikken bestel je gemakkelijk de meest gekozen buitenkeuken voor kamado bbq’s, met een koelkast of standaard met een deur en schap.

Zelf je eigen buitenkeuken voor kamado’s samenstellen? Ontdek de buitenkeuken configurator of laat je helpen door één van onze specialisten in onze showroom!

Stel je eigen kamado buitenkeuken samen!

Iedere tuin is uniek. Daarom vraagt iedere tuin ook om een andere buitenkeuken. Om deze reden hebben we bij Life-steel een volledig modulaire buitenkeuken ontwikkeld. Je kunt je eigen buitenkeuken samenstellen met behulp van modules. De modules bestaan uit stalen frames. Optioneel zijn de modules verkrijgbaar met een opening voor jouw bbq of kamado. De modules zijn voorzien van kunststof planken of gepoedercoate stalen platen. De kunststof planken zijn vrij van onderhoud en gaan jaren lang mee!

 

De modulaire bbq meubels en buitenkeukens van Life-steel zijn geschikt voor iedere tuin. Door het modulaire systeem kun je zelf je eigen buitenkeuken of bbq meubel samenstellen. Wil je een L-keuken, U-blok of een los buitenkeukenblok? Met de modulaire buitenkeuken van Life-steel stel je de keuken samen die past bij jouw tuin én jouw wensen!

 

De modules bestaan uit losse onderdelen die je gemakkelijk in elkaar kunt monteren met behulp van de meegeleverde handleiding.

Waarom een Buitenkeuken met kamado BBQ van Life-Steel?

Er zijn vele aanbieders van buitenkeukens met kamado bbq’s. Van staal tot hout en van RVS tot beton. Buitenkeukens voor kamado bbq’s zijn er in veel soorten en maten. Logisch want iedere tuin en iedere smaak is anders. Maar waarom zou je voor een buitenkeuken van Life-Steel kiezen?

 

Life-Steel heeft buitenkeukens die gemaakt zijn van verzinkt en gepoedercoat staal. Met een buitenkeuken of bbq meubel van Life-Steel weet je dus zeker dat je tientallen jaren kunt genieten van je buitenkeuken. De afwerking is gemaakt met gerecyclede kunststof planken. Deze planken gaan jaren lang mee en bestaan voor 100% uit gerecycled materiaal. Goed voor het milieu dus! Een bijkomend voordeel is dat deze planken goed tegen de wisselende weersinvloeden kunnen. Je kunt de buitenkeuken dus het hele jaar door, 365 dagen per jaar, buiten laten staan zonder er onderhoud aan te hoeven doen! Je hoeft dus alleen maar te genieten én te koken…