Beschrijving

Iedere tuin is anders, stel daarom je eigen buitenkeuken zelf samen. Kies het aantal modules en deel de modules vervolgens in met diverse add ons zoals een spoelbak met kraan, kamado, deurtje, koelkast of gaspitten. Neem contact op voor vrijblijvend advies of voor een offerte op maat!

 

De buitenkeuken wordt als bouwpakket geleverd met duidelijk handleiding. Daarnaast is het mogelijk om de buitenkeuken volledig gemonteerd geleverd te krijgen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze buitenkeuken showroom.

 

Afmetingen
De basismodule is 70 x 65cm. De daarop volgende modules hebben een afmeting van 65 x 65 cm. De hoogte is ±92 cm.

 

Bijvoorbeeld:
2 modules: 135 x 65cm
3 modules: 200 x 65 cm
4 modules 265 x 65 cm
5 modules 330 x 65 cm

 

Kleurstalen bestellen?

Twijfel je over de kleur van de planken? Bestel dan onze kleurstalen package! Stel de kleuren samen die je ontvangen en bestel de package. Binnen enkele dagen worden de stalen bij jouw thuis bezorgd. Plaats je een order? Dan ontvang je de kosten van de stalen package terug! Bestel de kleurstalen hier!

 

Hulp nodig?
Wil je liever een kant en klare buitenkeuken? Bekijk dan eens onze populaire buitenkeukens. Dit zijn standaard samenstellingen van buitenkeukens die we veel verkopen. Met één klik, bestel je een volledige buitenkeuken.

 

We verwelkomen je ook graag in onze showroom. Een van onze specialisten helpt je graag bij het samenstellen van jouw ultieme buitenkeuken!

 

Buitenkeuken showroom

Wilt u de buitenkeukens van Life-Steel met eigen ogen zien en de degelijke materialen zelf voelen? Bezoek dan één van onze showrooms! In de showrooms staan verschillende modellen opgeteld. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden… Tevens delen onze specialisten graag hun ervaringen zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden!

Stel je eigen buitenkeuken samen!

€899,00

 

Een specifieke wens? Door onze modulaire systeem kunnen we de buitenkeuken maken die perfect past bij uw wensen! Neem contact op voor een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte.

Vraag een buitenkeuken offerte aan!

✓ 2 jaar garantie

✓ Levering ca. 4 weken

✓ 30 dagen retourneren


Montage buitenkeuken

Standaard wordt de buitenkeuken geleverd als bouwpakket. De buitenkeuken bestaat uit losse frames zoals een zijframe, bovenframe, onderframe, etc. Aan de hand van de meegeleverde bevestigingsmaterialen en de montagevideo kun je de buitenkeuken zelf monteren. 

 

Het is ook mogelijk om de buitenkeuken door onze monteurs te laten monteren. Zij monteren dagelijks buitenkeukens en weten daarom exact waar je op moet letten bij het monteren. Hierdoor wordt de buitenkeuken op de juiste wijze, zonder beschadigingen gemonteerd. 

 

Vraag een offerte aan of kies bij het bestellen voor de verzendoptie ‘Offerte ontvangen voor levering + montage’.