What's your favorite?

Bij iedere module kan gewisseld worden tussen staal of kunststof planken. Dit kan via de productconfigurator of neem contact met ons op!

We vertellen je graag meer over onze producten!

Populaire buitenkeukens

Werkblad buitenkeuken

Ook het werkblad is gemaakt van sterke materialen. Zo kunt u kiezen voor natuurlijk graniet. Dit natuursteen heeft honderden jaren gedaan om volledig uit te harden. Doordat graniet een echt natuursteen is, is ieder werkblad uniek en is ieder werkblad voorzien van een unieke structuur.

 

Kiest u voor Dekton? Dan kiest u voor een zeer elegant werkblad met superieure eigenschappen. Dekton bestaat uit meer dan 20 natuurlijke mineralen. De combinatie van deze materialen, gecombineerd met een zeer geavanceerde manier van produceren zorgt ervoor dat Dekton zeer sterk is. Het materiaal wordt samengeperst met een uniforme druk van 25.000 ton. Dit is 2,5 keer het gewicht van de Eiffeltoren!

 

Dekton is bestand tegen alle facetten van buiten koken. Denk hierbij aan UV-bestendigheid, kras- en stootbestendig, water- en vlekbestendig, bestand tegen extreme hitte én natuurlijk een prachtig uiterlijk! Kortom: Dekton is het ultime werkblad voor jouw buitenkeuken!

 

Buitenkeukens uit voorraad leverbaar

De buitenkeuken modules van Life-Steel zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor profiteert u van korte levertijden. Indien het werkblad op voorraad ligt, kunt u binnen één week al buiten koken! Wanneer we het werkblad moeten bestellen, moet u rekenen op ongeveer twee weken levertijd.

 

Bouwpakket buitenkeuken

Onze configurator biedt u de mogelijkheid om uw eigen buitenkeukenmeubel samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en accessoires en zo uw eigen unieke buitenkeukenmeubel ontwerpen. U kunt hiermee echt uw eigen stempel drukken op het ontwerp van uw buitenkeuken en deze perfect afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Als u op zoek bent naar een buitenkeukenmeubel van hoge kwaliteit, kies dan een Life-Steel buitenkeuken! Onze keukens zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvrij, maar ook nog eens stijlvol en praktisch. U kunt ze kant-en-klaar bestellen of samenstellen met onze configurator.

 

De montage van de buitenkeuken

 

Standaard worden de buitenkeukens geleverd als bouwpakket. Deze kunt u vervolgens zelf monteren aan de hand van de montagevideo. U kunt er ook voor kiezen om de montage door onze ervaren monteurs te laten monteren. Zij weten als geen ander hoe de buitenkeuken gemonteerd moet worden. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt! Interesse in montage door Life-Steel? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Offerteaanvraag voor uw buitenkeuken

Heeft u vragen over de buitenkeukens van Life-Steel of ontvangt u graag een offerte? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor even Contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een offerte en met advies.