Alleen de beste materialen voor oersterke buitenkeukens

Bij Lifesteel maken we uitsluitend gebruik van materialen die voldoen aan onze kernwaarde. Kwaliteit, luxe, praktisch, duurzaam en onderhoudsvrij.
Met deze kernwaarden voorop zijn we opzoek gegaan naar de juisten materialen voor het maken van onze buitenkeukens. Voldoet het materiaal niet aan een van deze eisen? Dan weet je zeker dat dat materiaal niet in onze buitenkeukens te vinden is.


Jarenlang genieten van je buitenkeuken

Dubbel gecoat staal

Het frame van onze modules is gemaakt van 2mm dik
staal. Hiermee ben je verzekerd van een oersterke basis van je buitenkeuken.
Het staal is voorzien van een dubbele laag poedercoating. Dit
zorgt voor een hoge kwaliteit en luxe uitstraling.

Recyclebare kunststof planken

Om voor een onderhoudsvrije buitenkeuken te zorgen, maken we gebruik van Horseplast's 100% recyclebare kunststof planken. Door te kiezen voor de Horseplast kunststofplanken heb je geen onderhoud aan de buitenkeuken, geen last van werking van hout en is het een duurzame keuze!

Natuurlijk graniet

Het 2 cm dikke granieten of Dekton blad zorgt voor een luxe uitstraling van de buitenkeuken. Daarnaast kies je met graniet voor een 100% natuurlijk product.

Doordat uitharden van graniet soms wel duizenden jaren duurt, ontstaat er een kei hard natuurlijk product dat bestand is tegen alle facetten van buiten koken. Denk hierbij aan krasbestendig, snijvast, bestand tegen vetten, hitte, wijn en UV-straling. Kies je voor een Dekton® werkblad, dan kies je voor een oersterk product. Door de combinatie van grondstoffen en techniek wordt er een zeer hoge dichtheid gecreëerd. Een ideaal product voor jouw buitenkeuken!


Populaire Dekton® kleuren

Standaard hebben wij deze twee populaire Dekton® kleuren in ons assortiment. Heeft u een andere wens qua werkblad? Alles is bespreekbaar. Neem hiervoor even contact met ons op

Dekton Laurant

Dekton Soke

Dekton Serius