Nóg langer buiten zitten.

Het liefst geniet u ook wanneer het koeler is van het buitenleven. Kies daarom voor het extra comfort van een heater. Zo kunt u ook in het voor- en najaar genieten van uw terrasoverkapping en extra lang buiten zitten. Onze heaters zijn een subtiele warmtebron die perfect aansluit bij het design van uw terrasoverkapping.

 

Burda Relax Heater - 1800W
Deze heater heeft een strak ontwerp. De zwarte keramische glasplaat geven de heater een high-end uitstraling, maar zorgt ook voor voelbare warmte zonder dat de heater te veel licht produceert. Daarnaast is de heater met een afstandbediening in te stellen in 3 verschillende standen (33/66/100%). De afmeting van deze heater is 900x170x80mm en kan tot 8,5m2 verwarmen.

 

Quartz Heater - 1500W
Deze heater heeft een maximaal vermogen van 1500W en is in te stellen op drie standen. U kunt de Quartz Heater vergelijken met een centrale verwarming. Het duurt een tijdje voordat het element begint te gloeien en de omgeving wordt direct verwarmd. Hierdoor is de Quartz Heater uitermate geschikt voor in een (afgesloten) terrasoverkapping. Bovendien is de heater voorzien van een beveiliging voor oververhitting. Deze warmtebron is opgebouwd uit aluminium behuizing en een zwart verwarmingselement, waardoor u geniet van deze strakke uitstraling, geheel passend bij uw overkapping.

 

Deze accessoires zijn beschikbaar voor al onze aluminium overkappingen, bekijk ons assortiment