Comfortabel, winddicht en beschikbaar in zowel polycarbonaat als glas.

 

U kunt de extra leefruimte die ontstaat onder uw terrasoverkapping nóg comfortabeler en huiselijker maken door te kiezen voor één of meerdere zijwanden. Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht. Regen en wind maken hierdoor geen kans meer. Zo kunt u tot ver  in de herfst van uw buitenruimte genieten. Deponti heeft zowel polycarbonaat als glazen zijwanden in haar assortiment. Zo laten de wanden zowel in polycarbonaat of glas nog licht door. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar ook altijd later nog te monteren. Pas wanneer uw overkapping in de tuin staat, weet u immers echt waar u nog behoefte aan heeft.

 

Polycarbonaat zijwand

Onze zijwanden zijn standaard gemaakt van een aluminium frame en 16 mm dik polycarbonaat. Indien gewenst zijn deze tegen meerprijs uit te voeren in glas. Voor het frame kunt u kiezen uit de kleuren   Verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) of antraciet structuur (RAL7024). De Deponti zijwanden zijn te monteren onder elk merk en type terrasoverkapping.

Details

Kleuren  Verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) of antraciet structuur (RAL7024)
Polycarbonaat Opaal, Helder, Ultra-helder, Solar-control
Uitval (mm)  2500, 3000, 3500, 4000

 

Zijwand vastglas

Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een glazen zijwand in uw overkapping. Dit systeem bestaat uit een kozijnsysteem met glaslat waarbij het glas wordt gemonteerd middels aluminium klik glaslatten en droog beglaasd met rubber.

Details

Kleuren  Verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) of antraciet structuur (RAL7024)
Glas 33.1 glas
Afmeting Lengtes van 6000mm inclusief rubbers

 

Deze accessoire is beschikbaar voor al onze aluminium overkappingen, bekijk ons assortiment.