Details

Kleuren:

Afmetingen schuttingdeel

Breedte(mm):

Hoogte(mm):

Werkende hoogte:

Lengtes(mm):

 

Verkeerswit structuur(RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024) / Zwart (RAL9005)

 

25

166

150

3500/4000/5000/6000

De perfecte basis voor jouw creativiteit

Uniek in het assortiment van Deponti zijn Grillo panelen. Dit zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de Grillo panelen op verschillende manieren kunt toepassen. Ze kunnen dienen als schuttingdelen voor meer privacy, of als erfafscheidingen. Maar ook kun je er bloembakken, of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Zelfs het creëren van een garagedeur is mogelijk. Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de Grillo panelen van Deponti. 

 

Het duurzame en flexibele karakter van de Grillo panelen biedt eindeloos veel mogelijkheden

De Grillo panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende RAL kleuren. Hiermee vormen de panelen een perfecte toevoeging aan jouw overkapping. Zo kun je bijvoorbeeld de zij- of achterwand geheel in stijl met jouw terrasoverkapping afsluiten voor beschutting en bescherming tegen de wind. Ook kun je de onderkant van jouw overkapping ermee afsluiten en voorzien van bijvoorbeeld ingekorte glazen schuifwanden voor een mooie look.

Het bewerkbare karakter van de panelen is te vergelijken met de mogelijkheden die hout biedt. Wat je met hout kunt realiseren, kun je hiermee ook. Alleen dan duurzamer, waardoor je er weinig onderhoud aan hebt. Met de Grillo panelen van Deponti geniet je eindeloze mogelijkheden om jouw buitenleven een unieke uitstraling te geven.